1. Pres spinat fri for væske i en sigte, efter du har skyllet den. (Du kan også bruge optøet frossen salat)
2. Rør mælk, æggeblommer, salt og peber sammen og vend spinaten i.
Pisk hviderne helt stive og luftige.
Vend først 2 spsk af æggehviderne i spinatmassen, derefter resten.
3. Fordel spinat blandingen på en bageplade beklædt med bagepapir.
4. Bag i en forvarmet ovn v. 180 grader (varmluft) i ca. 15-20 min. til den er let gylden.
5. Vend spinaten ud på et stort skærebræt (hvis du ikke har et - så brug køkkenbordet). Fjern bagepapiret når den er kølet lidt af.
6. Rør flødeost, halvdelen af dilden, salt + peber samt citronsaft sammen og fordel cremen på spinaten.
Lad en kant på 5-6 cm af den lange side være uden fyld.
7. Fordel lakseskiverne over drys med den anden halvdel af dilden.
8. Rul lakserouladen sammen. Lukkes i med kanten uden fyld.
9. Pak den ind i film og sæt den på køl i minimum 1 time.
Velbekomme