|
|
|
|
120g mandler
100g kokosmel
1-2 spsk kokosolie
6-12 avokadoer
Skyr citron
2 spsk. Perfect Fit
2 økologiske lime
100g 70% (jeg bruger 86%) mørk chokolade
grøn frugtfarve
1: Steg hele mandler og kokosmel på en tør pande til alt kokosmelen har fået farve.
Blend det i en blender eller food-processor og bland det med kokosolien
2: Belæg en springform (20-22 cm) med bagepapir og hæld kokos/mandel blandingen over og tryk den ned i bunden.
3: Læg bunden i køleskab.
4: Tag kødet fra avokadoerne og blend dem i en blender eller food-processor og bland kødet med Skyr-Citron, saften af 1 lime, Perfect Fit og grøn frugtfarve.
5: Hæld avokado-cremen over bunden
6: riv en lime og chokoladen over kagen og lad den stå på køl i mindst 4 timer.
They don't know what hit them. Super god og frisk kage til arbejde og fritid.
God fornøjelse.
Til ca. 50 små romkuger eller 12 store:
240g sorte bønner (drænet)
200g juicy dadler (uden kerne)
60-100g hindbær
1 spsk Perfect Fit (easis) - eller - Sukrin Gold
3-6 tsk Romaroma (mere eller mindre efter din smag)
2 dl. havregryn (finvalsede)
0-0.5 tsk salt
Krymmel, Kokosmel, Frysetørret bær eller Hakkede nødder til at trille romkuglerne i.
Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse og stil på køl i ca. 1 time.
Dejen er nemmere at trille, når den er kold og er blevet mere fast.
Tril kuglerne og valgte pynt.
2 dl. Perfect Fit (Easis)
4 æg (mellemstore)
1½ tsk bagepulver
5 dl. Mel
1 tsk salt
1 tsk vanillesukker
110g Let Becel
Saft og Skal af 3-5 Økologiske Appelsiner
3-4 grovhakkede tern fra en plade mørk chokolade (86%+)
Pisk æggene godt sammen
Vend Mel, Bagepulver, Vanillesukker og Perfect Fit sammen, lidt af gangen.
Vend Fedtstoffet i.
Hæld Appelsin skal og saft i og vend godt i dejen.
Vend derefter chokoladestykkerne i dejen.
Bages ved 175 grader i ca. 45 minutter.
Brug en strikkepind eller skarp og tynd kniv, hvis intet hænger på når du presser den ind i midten af kagen og ud, er kagen færdig.
|
|
|