Mine erfaringer med Det sunde Vand

I 2012 fik jeg konstateret en diskus prolabs mellem 4. og 5. lænde hvirvel. Jeg var konstant på smertestillende medicin, som Panodil (4 g/ døgn), Kodein (100 mg/ døgn) og Ibuprofen (1800 mg/ døgn) samt til tider 50-100 mg Dolol (stærk smertestillende).

Da jeg kom i kontakt med ASEA og havde sprayet min lænd og krop med dette vand forsvandt smerterne. Jeg trappede helt ud af den smertestillende medicin.

Jeg undrede mig en del og prøvede at lade være med at spraye mig og drikke ASEA. Men efter ca. 48 timer begyndte smerterne at komme igen. Så jeg begyndte igen at spraye og har ikke stoppet siden.

Er desuden begyndt at cykle igen, hvilket jeg jo ikke burde gøre, men har ingen smerter så længe jeg er på ASEA.

Jeg har mere energi, mindre søvn-trang, men sover dybere. Har jeg fået en hudafskrabning eller sår, sprayer jeg ASEA derpå og blødningen stopper, stort set med det samme.

Jeg er nu begyndt at løbe - og de fleste fysioterapeuter, atleter og andre sportsfolk siger at man skal have 1 fridag efter en træningsdag, men nu skulle ASEA på prøve.

Derfor begyndte jeg at løbe/ lunte 5 km, hver eneste dag - uden pause. Jeg er nu begyndt at løbe 8 km og løber hver eneste dag. Når jeg kommer hjem er mine muskler lidt ømme, men så sprayer jeg bare ASEA på de ømme muskler og efter ca. ½ time kan jeg ikke mærke på min krop nogen steder at jeg lige har været ude og løbe.

Jeg spiser også mindre og min sukkertrang er næsten forsvundet.

Der ud over er jeg kommet med i dette super netværk af andre danskere som også VED at ASEA er kommet for at blive, og vil revolutionere menneskets viden om vores krop og vores krops celler.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.09 | 13:40

I stedet for at få et lån, jeg har fået noget nyt

Få $ 5.500 USD hver dag, i 2 år!

Se, hvordan det virker, Ved du, at du kan hacke ind i enhver pengeautomat med en hacket Atm-kort? Tænk på, før du bruger, lige aftale ... Bestil et tomt Atm-kort nu og få

...
19.01 | 17:44

http://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/sundhedsp/ECE2125764/klarlund-firma-vil-helbrede-kraeftpatienter-med-dyrt-saltvand/

...
04.10 | 10:43

Mange tak for ulejligheden ! Jeg har åbnet den og syntes den smager som en dansk vand uden brus (lidt flad ) ! jeg overvejer at smide flasken ud !

...
04.10 | 09:53

Har også ASEA fra 2014 og det virker fint, så længe det er uåbnet. Firmaet er dog nødsaget til at skrive dato på flaskerne, da de eller ikke overholder reglerne

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE