Hvad er forskellen?
Forskellen på MLM og Pyramide

Der er i virkeligheden kun 3 grundlæggende metoder til at flytte (distribuere) varer.
1. DETAIL HANDEL: Alle kender detail handel. Købmanden, grønthandleren, stormagasinet... Man går ind i en butik og køber et eller andet.
2. DIREKTE SALG: Dette omfatter normalt (men ikke altid) forsikringer, køkkenmaskiner, leksika, osv.
3. MULTI-LEVEL MARKETING: Det er det, de nedenstående underpunkter og tekster kommer til at omhandle.

Det SKAL ikke forveksles med de 2 andre metoder, i særdeleshed ikke med DIREKTE SALG, som der er en almindelig tendens til.
En anden type der også FORVEKSLES med MULTI-LEVEL MARKETING er: PYRAMIDESALG, men FAKTUM er, at pyramidesalg er ulovligt!!!
En af de vigtigste grunde til, at pyramidesalg er ULOVLIGT, er, at det undlader at distribuere vare eller yde en gyldig tjenesteydelse. Hvis en vare ikke flytter sig, hvordan kan man så tale om "marketing", endsige om "network marketing"!!!
Pyramideselskaber kan omfatte networking - men MARKETING ER DET IKKE!!!

Grunden til at du/I er imod MULTI-LEVEL MARKETING, skyldes at du ikke gør dig klart, hvad forskellen på MULTI-LEVEL MARKETING, direkte salg og pyramidesalg er.
Denne sammenblanding er forståelig, fordi de fleste respektable network-marketing-firmaer også er medlemmer af Direct Selling Association.

En STOR forskel på de ovenstående måder at sælge på og MULTI-LEVEL MARKETING er: I network marketing arbejder du for dig selv - men du arbejder ALDRIG alene.
Når du arbejder for dig selv, især - men ikke udelukkende - hvis du arbejder fra dit eget hjem, kan du have ret til betydelige skattefradrag.
I multi-level-marketing er du din egen arbejdsgiver og samtidig arbejder.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.09 | 13:40

I stedet for at få et lån, jeg har fået noget nyt

Få $ 5.500 USD hver dag, i 2 år!

Se, hvordan det virker, Ved du, at du kan hacke ind i enhver pengeautomat med en hacket Atm-kort? Tænk på, før du bruger, lige aftale ... Bestil et tomt Atm-kort nu og få

...
19.01 | 17:44

http://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/sundhedsp/ECE2125764/klarlund-firma-vil-helbrede-kraeftpatienter-med-dyrt-saltvand/

...
04.10 | 10:43

Mange tak for ulejligheden ! Jeg har åbnet den og syntes den smager som en dansk vand uden brus (lidt flad ) ! jeg overvejer at smide flasken ud !

...
04.10 | 09:53

Har også ASEA fra 2014 og det virker fint, så længe det er uåbnet. Firmaet er dog nødsaget til at skrive dato på flaskerne, da de eller ikke overholder reglerne

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE